website
Krijg 10% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

Volg ons!

Neem contact op

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor plexiglas zijn de afmetingen A4 (21x30 cm) of 15 bij 21 cm.Voor posters zijn er verschillende formaten mogelijk. Hierbij kun je kiezen uit A4 (21x30cm) of 15 bij 21 cm.

Om zeker te weten dat jouw geΓΌploade afbeelding goed is controleren wij alle bestellingen handmatig. Mocht iets niet in orde zijn? Dan nemen wij contact op! Echter is de koper wel verantwoordelijk voor eventuele spelfouten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met je ontvangen product. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice zal een passende oplossing vinden.

Wanneer jouw bestelling wordt verzonden ontvang je via de mail een track en trace code. Het kan zijn dat deze mail in de spam terecht is gekomen, kijk dus goed! Via track en trace kan je jouw code plakken en de status van jouw pakket zien.

Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wanneer jouw bestelling nog niet is doorgestuurd naar de productie kunnen we jouw bestelling nog aanpassen. Dit zal de klantenservice laten weten.

Over alle plexiglas bestellingen zit een beschermfolie. Deze is eenvoudig te verwijderen.

Wanneer er een actieve korting is is dit op de site te vinden. Mocht je een grote hoeveelheid willen bestellen, neem contact met ons op.

Onze producten worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. Doormiddel van een UV-printer kunnen wij de hoogste kwaliteit waarborgen.

Wij doen er alles aan om jouw product zo snel mogelijk te leveren. Wij hanteren een levertijd van 2-5 werkdagen (NL). Mocht je vragen hebben over jouw bestelling? Neem contact op.

Ja zeker! Wil je met ons samenwerken? Stuur dan een mail naar samenwerking@personalglasses.nl voor de mogelijkheden!

live_help

Heb je jouw antwoord niet gevonden?

Onze klantenservice helpt je graag!

Hoogste Kwaliteit

Doormiddel van onze UV-printer kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen

Eerlijke Prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze producten tegen een eerlijke prijs te verkrijgen zijn

Volledig te Personaliseren

Al onze ontwerpen zijn volledig te personaliseren naar eigen wens