website
Krijg 10% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

Volg ons!

Neem contact op

Een Persoonlijk Cadeau voor Valentijn

Wat is valentijn? 

Valentijn is een feestdag die jaarlijks op 14 februari gevierd wordt, en die is vernoemd naar de heilige Valentijn. Hoewel de oorsprong van deze feestdag niet helemaal duidelijk is, wordt aangenomen dat het oorspronkelijk een Keltische feestdag was die later door de Romeinen werd overgenomen. In de loop der tijd is Valentijn uitgegroeid tot een dag waarop mensen hun liefde en affectie voor elkaar tonen door middel van cadeaus, kaarten en andere gebaren.

Valentijn vieren

Er zijn talloze manieren om Valentijn te vieren, afhankelijk van wat je leuk vindt en wat bij jou en je partner past. Sommige mensen kiezen ervoor om hun liefde op een romantische manier te tonen door middel van bloemen, chocolade of een diner in een fijn restaurant. Anderen geven liever iets persoonlijks, zoals een persoonlijk cadeau. Hiervoor hebben wij een paar tips!

Spotify Glasplaat

Geef een echt persoonlijk valentijn cadeau met de spotify glasplaat. Door een eigen foto te kiezen en dit te combineren met jullie favoriete lied scoor je zeker punten! Maak jouw spotify glasplaat nu!

Sterrenhemel Poster

Met de sterrenhemel poster geef je een cadeau dat symbool staat voor jullie favoriete moment samen. Door de datum en locatie in te vullen zal ons systeem automatisch de sterrenhemel van dat moment genereren. Daarnaast kan je nog een tekst toevoegen om de sterrenhemel poster nog persoonlijker te maken. Personaliseer jouw sterrenhemel poster nu!

Of je nu Valentijn viert met een partner of met vrienden en familie, het belangrijkste is dat je deze dag gebruikt om de mensen om je heen te laten weten hoeveel je van ze houdt. Zo kun je een dag creëren die niet alleen leuk is, maar ook betekenisvol en waardevol. Want wat is er nu mooier dan om te laten zien hoeveel we van elkaar houden?

Hoogste Kwaliteit

Doormiddel van onze UV-printer kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen

Eerlijke Prijs

Wij vinden het belangrijk dat onze producten tegen een eerlijke prijs te verkrijgen zijn

Volledig te Personaliseren

Al onze ontwerpen zijn volledig te personaliseren naar eigen wens